Вакарчук повідомив позицію своєї партії стосовно Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Вакарчук повідомив позицію своєї партії стосовно Зеленського

Вакарчук повідомив позицію своєї партії стосовно Зеленського
Джерело:  online.ua

Музикант Святослав Вакарчук, який кілька днів тому оголосив про наміри брати участь у найближчих парламентських виборах, розповів про ставлення до нового президента Володимира Зеленського. За словами співака, він та його партія «Голос» готові підтримати новообраного главу держави у проведенні «позитивних реформ». Про це Вакарчук заявив у вчорашньому ефірі телеканалу ICTV, повідомляє ONLINE.UA.

Лідер «Океану Ельзи» застеріг українців від «сліпої віри в президента». На думку Вакарчука, глава держави має бути підзвітний виборцям. Тому його партія «Голос» ставить на перше місце «нову якість політики».

«Стара політика це сліпа віра в нового президента. Розумієте, в 2004 році ми це проходили. Пам’ятаєте добре, всі чекали і сподівалися. Що було – знаєте», – нагадав музикант.

На думку Святослава Вакарчука, президента Зеленського замало лише підтримувати у проведенні реформ. Його треба «підштовхувати і пропонувати ще більш радикальні реформи».

«Якщо ж раптом він буде зраджувати інтереси своїх виборців, то ми змусимо його відповідати перед ними», – заявив Вакарчук.

Нагадаємо, що новостворена партія «Голос», з якою музикант збирається іти на дострокові вибори до парламенту, поки що має доволі невисокий рейтинг серед виборців. Проте Вакарчук на цей рахунок не переймається, оскільки вважає, що «все попереду».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?