Вакарчук пояснив, с ким точно не буде співпрацювати
Категорія
Політика
Дата публікації

Вакарчук пояснив, с ким точно не буде співпрацювати

Вакарчук пояснив, с ким точно не буде співпрацювати
Джерело:  online.ua

Музикант Святослав Вакарчук роз’яснив свою позицію відносно участі у наступних парламентських виборах. За словами лідера «Океану Ельзи», до списку своєї нової партії «Голос» він обіцяє не брати жодного з нині діючих народних депутатів. Про це він заявив у вчорашньому ефірі ТСН на каналі «1+1», повідомляє ONLINE.UA.

Вакарчук також повідомив, що очікує на зміну виборчої системи перед майбутніми парламентськими виборами. Інакше, як вважає музикант, склад парламенту майже не зміниться. Очевидно, під цією зміною Святослав Вакарчук має на увазі запровадження пропорційної системи з відкритими списками.

Лідер «Океану Ельзи» розповів, чому вирішив не балотуватися на посаду президента, як від нього багато хто очікував. На переконання музиканта, справжні зміни, які стосуються життя громадян, робляться в парламенті. Тому його політична сила планує увійти в українську політику «всерйоз та надовго».

Незважаючи на те, що останні рейтинги дають його новоствореній партії «Голос» доволі низьку підтримку (0,7%), Вакарчук вважає, що все ще попереду. На підтримку цієї думки він згадав, як колись починав «Океан Ельзи» як невеличку студентську рок-групу, про яку ніхто не знав.

За інформацією ONLINE.UA, у команді нового президента Володимира Зеленського не відкидають у майбутньому можливість створення коаліції в тому числі з партією Святослава Вакарчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?