Вакарчук розказав, чи підтримає когось з кандидатів у президенти
Категорія
Україна
Дата публікації

Вакарчук розказав, чи підтримає когось з кандидатів у президенти

Вакарчук розказав, чи підтримає когось з кандидатів у президенти
Джерело:  online.ua

Соліст гурту "Океан Ельзи" співак Святослав Вакарчук заперечив будь-яку можливість навіть починати розмову про підтримку когось з кандидатів у президенти. Про це співак розповів в ефірі ток-шоу "Гра у класику" з Сергієм Рахманіним на телеканалі  ZIK, передає ONLINE.UA.

"Я виключаю сам факт того, що через якісь політичні "ласощі", через персональні амбіції чи дивіденди, я міг би навіть починати розмову про підтримку чи ні (когось з кандидатів у президенти - ред). Це не питання власних інтересів, не питання, що буде з тобою, чи кому ти допоможеш. На кону значно більше – доля держави", – наголосив співак.

Також український артист застеріг журналістів, політиків та виборців від легких схем та простих рішень. Мовляв, вибори президента – це дуже серйозна та відповідальна справа.

"До речі, на мою думку, вибори парламенту потрібно розглядати в комплексі. Я не думаю, що вибори президента сьогодні в Україні можна розглядати окремо від виборів парламенту. Ти ж не можеш на шаховій дошці розставити окремо чорні квадрати, а окремо білі. Уявіть, що одні – це наслідок президентських виборів, а інші – парламентських", – зазначив Вакарчук.

Співак наголосив, що сьогодні важливо дати можливість виборцю зробити усвідомлений вибір, а потім його захистити.

Як повідомляв ONLINE.UA, кандидат у президенти, лідер "Самопомочі"Андрій Садовий заявив, що поважає рішення співака Святослава Вакарчука, який повідомив, що не братиме участі у президентських виборах і нагадав, що його пропозиція щодо об‘єднання на парламентських виборах досі актуальна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?