Вакарчук розповів, як ставиться до одностатевих шлюбів, легалізації проституції та марихуани
Категорія
Україна
Дата публікації

Вакарчук розповів, як ставиться до одностатевих шлюбів, легалізації проституції та марихуани

Вакарчук розповів, як ставиться до одностатевих шлюбів, легалізації проституції та марихуани
Джерело:  online.ua

Музикант Святослав Вакарчук, який зараз активно почав кампанію для участі в найближчих парламентських виборах, розповів своє ставлення до одностатевих шлюбів, легалізації проституції та марихуани. Як повідомляє ONLINE.UA, свою позицію щодо цих конфліктних в суспільстві тем лідер партії «Голос» висловив у вчорашньому ефірі телеканалу «Україна».

За словами Вакарчука, у питанні одностатевих шлюбів він виступає за ґендерну рівність та підтримує ЛГБТ-спільноту. «У нас країна рівних прав і рівних можливостей», – додав музикант.

Щодо легалізації марихуани у медичних цілях, то тут лідер «Океану Ельзи» вважає, що в лібералізації вживання канабісу немає нічого поганого, якщо це може допомогти людині.

«Все, що рятує життя людей або лікує їх, вимагає підтримки», – повідомив Святослав Вакарчук.

Відповідаючи на питання про легалізацію проституції, музикант зауважив, що ця проблема наразі не стоїть на порядку денному. На його думку, значно важливіше – забезпечити чесність та справедливість українських судів.

«Якщо ми це зробимо, то всі інші питання будуть врегульовані», – додав він.

Як відомо, 16 травня Святослав Вакарчук презентував свою партію «Голос», на чолі якої він піде на парламентські вибори. Також музикант анонсував проведення у червні-липні масштабного туру по 300 містам України.

За останніми соціологічними опитуваннями, за партію «Голос» наразі готові голосувати 5,6% українців. Це виводить новостворену політсилу на п’яте місце серед партій за рівнем популярності. Випереджає «Голос» Вакарчука лише «Слуга народу», «Опозиційна платформа», «Європейська солідарність» та «Батьківщина».

Нагадаємо, що кілька днів тому Святослав Вакарчук закликав українці в до ще однієї революції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?