Вакарчук закликав українців до ще однієї революції: що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Вакарчук закликав українців до ще однієї революції: що сталося

Вакарчук закликав українців до ще однієї революції: що сталося
Джерело:  censor.net.ua

Відомий рок-музикант та лідер нової політичної партії «Голос» Святослав Вакарчук закликав громадян України до ще однієї революції. Однак вона має статися не на Майдані, а в «головах людей». Про це Вакарчук заявив в сьогоднішньому інтерв’ю « Цензор.Нет », повідомляє ONLINE.UA.

На переконання фронтмена гурту «Океан Ельзи», в українській політиці потрібні справжні зміни. Лише революція в головах людей зможе кардинально поміняти світогляд громадян з пострадянського на проєвропейський. І саме для цього, за словами Святослава Вакарчука, він йде у політику.

«Нам чесно потрібно міняти себе, а не тільки виганяти людей похилого віку і заводити на їхнє місце нових. Тому що і нові люди, і ми з вами, – навіть якщо ми стоїмо на позитивних нових людських принципах – все ж таки заражені цим пострадянським вірусом. І нам потрібно і в собі робити ці зміни. І завдання руху «Голос» полягає саме в цьому», – заявив Вакарчук.

Музикант також повідомив, що на створення нової партії витратив частину власних заощаджень. Усього парламентська кампанія «Голосу», за підрахунками Вакарчука, обійдеться у 70-80 млн гривень. Гроші у олігархів він брати не буде – сподівається на пожертви від представників середнього бізнесу.

Нагадаємо, що кілька днів тому відразу кілька відомих політиків виявили бажання об’єднатися з партією Святослава Вакарчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?