Вакарчук розповів, яким бачить своє майбутнє після виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

Вакарчук розповів, яким бачить своє майбутнє після виборів

Вакарчук розповів, яким бачить своє майбутнє після виборів
Джерело:  online.ua

Лідер партії «Голос» та гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук заявив, що не виключає своєї участі у роботі виконавчій владі. Про це музикант повідомив, відповідаючи на запитання в ефірі каналу ICTV, інформує ONLINE.UA.

За словами Вакарчука, він не планує відмовлятися від концертної діяльності у разі проходження «Голосу» до Верховної Ради. Але лише за умови, що не перейде потім на роботу у виконавчу владу.

«Тому що у виконавчій владі, мабуть, це буде неможливо», – пояснив лідер «Голосу».

При цьому Вакарчук не уточнив, ким конкретно бачить себе в уряді чи яке міністерство бажає очолити. Однак він вкотре наголосив, що його політична сила готова взяти на себе відповідальність.

«Якщо ми йдемо у владу, якщо ми йдемо в політику, то ми хочемо брати на себе відповідальність. Ми не йдемо у Верховну Раду для того, щоб стояти на трибуні, виголошувати пусті промови, як багато хто з політиків і казати: «Ми ніякого відношення до ситуації в державі не маємо», – розповів кандидат.

На сьогоднішній день партія «Голос», яку очолює Святослав Вакарчук, має електоральну підтримку від 5 до 8% виборців. Дострокові парламентські вибори до Верховної Ради відбудуться 21 липня.

Нагадаємо, що не так давно Вакарчук розповів, як ставиться до одностатевих шлюбів, легалізації проституції та марихуани.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?