Вакханалія закінчується - Лукашенку несподівано почав ввижатися Адольф Гітлер
Категорія
Політика
Дата публікації

Вакханалія закінчується - Лукашенку несподівано почав ввижатися Адольф Гітлер

Вакханалія закінчується - Лукашенку несподівано почав ввижатися Адольф Гітлер
Джерело:  online.ua

Чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко, якого не визнає легітимним чимало країн, 28 серпня почав стверджувати, що протести в його країні добігають кінця. Окрім того, він поскаржився, що більшість приватних компаній "підло поводяться" та похвалив державні медіа. Також скандальний політик звернув увагу на те, що наразі настав слушний момент, щоб всерйоз зайнятися економікою. Свою позицію Олександр Лукашенко озвучив під час робочої поїздки на підприємство ТОВ "Савушкін-Орша". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TUT.by.

"Вакханалія" з протестами в Білорусі закінчується, прийшов час займатися економікою", - наголосив президент країни.

Як приклад лояльності, Лукашенко вказав на присутніх журналістів державних ЗМІ.

"Ось журналісти стоять. У них у половини може бути своя думка, але вони ж не ходять по вулицях і не дістають країну в той час, як гусениці брязкають за межами", – додав Олександр Лукашенко.

На його переконання, при реалізації принципу рівності форм власності має бути присутня "морально-політична поправка". Окрім того, одіозний політик пообіцяв, що "за свою думку в Білорусі не почнуть ламати людей".

Також Олександр Лукашенко не забув згадати про те, що присягав під червоно-білим прапором, тому що тоді стяг був встановлений Верховною Радою. Він також зазначив, що така символіка була прийнята "під тиском націоналістичних депутатів". Лукашенко звернув увагу на те, що більшість білорусів проголосували за теперішній прапор.

"Народ висловився за цю символіку. А цей прапор, ви ж бачите: портрети Адольфа Гітлера і навколо висять біло-червоні прапори", - додав Олександр Лукашенко.

Що важливо розуміти, цього ж дня скандальний політик офіційно повідомив, що домовився з очільником Кремля Володимиром Путіним про використання спільного угруповання військ в разі загрози з Заходу.

"Путін вже пройшов кілька таких етапів від чеченської війни і знає, що відбувається навколо кордонів. І ми з ним домовилися. Ми впораємося з цією проблемою", - цинічно зазначив Лукашенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Кремлі нарешті прокоментували нове несподіване рішення Путіна щодо Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?