Вам брутально брешуть: МЗС попередило про небезпеку
Категорія
Україна
Дата публікації

Вам брутально брешуть: МЗС попередило про небезпеку

Вам брутально брешуть: МЗС попередило про небезпеку
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба наголосив, що зараз не дуже безпечно для українців подорожувати за кордон. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг топ-дипломата у понеділок, 16 березня.

За його словами, перш за все не слід подорожувати Єгиптом. Саме туди прямували окремі туристичні компанії українців — вже після анонсу закриття кордонів.

"Люди, вам брутально брешуть, щоб на вас заробляти і губити ваше здоров'я. Туроператорів, які зараз агітують вас виїжджати в дешеві тури, не цікавить ваше майбутнє і ваше здоров'я. Їх цікавить виключно їхня економічна модель, їхній заробіток", - стверджує Кулеба.

Дипломат пояснив, кілька сотень громадян перебувають зараз в Єгипті. Деякі з них потрапили під карантин у своїх готелях.

Український консул прибув по допомогу землякам у Шарм-ель-Шейху. Він намагається добитися сприяння туроператорів, щоб усі витрати не припадали на бюджет держави.

"Туроператори, які так героїчно завезли людей до Єгипту в останні дні, повинні повернути людей назад", - додав Кулеба.

Міністерство зафіксувало 1791 українця у своїй спеціальній системі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Київська міська державна адміністрація попередила українців, що жодна приватна клініка не може проводити тести на новий коронавірус. За словами Миколи Поворозника, заступника мера столиці, до закладів, які пропонують такі аналізи, можуть дуже скоро спрямувати правоохоронців. Те ж саме стосується надання нібито "ліків" від COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?