Вам немає чого ловити - мер Черкас різко відповів на критику Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Вам немає чого ловити - мер Черкас різко відповів на критику Зеленського

Джерело:  online.ua

20 травня український лідер Володимир Зеленський назвав "бандитом" мера Черкас Анатолія Бондаренка, який вирішив знімати каратнин у місті раніше за всю країну, а його дії – популізмом. Дана заява президента прозвучала під час масштабної пресконференції глави держави і не надто довго залишася без відповіді. Цього ж дня міський голова Черкас відповів Володимиру Зеленському, що кримінальні справи проти нього відкривали через політичну діяльність. Своє відеозвернення до президента Бондаренко опублікував в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Я не знаю навіть, як говорити, коли міський голова має 19 кримінальних проваджень. Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду. Його обрали – це народ, це право народу України. Будь ласка, обирайте бандитів, якщо хочете. Я думаю, що він себе поводив некоректно… Де був мер Черкас два місяці тому? Де його звернення до мене: "чим я можу допомогти владі"? Де його літаки, які прилітали і наповнювали лікарні, аптеки Черкас? Де наповнення держрезерву? Де його особисті гроші?... Я розумію, всім складно, всім мерам складно. Але, вибачте, це популізм", - поскаржився Володимир Зеленський.

На жорстку критику українського лідера мер Черкас відповів миттєво, записавши відеозвернення - Анатолій Бондаренко заявив, що кримінальні справи проти нього відкривали через політичну діяльність.

"Ви говорите, що я мер-бандит? Всі ті кримінальні справи, які порушували проти мене, їх порушували за мою політичну діяльність, в тому числі і за те, що ви стали президентом... Скільки б ви мені "привітів" не передавали, я хочу сказати, що вам на місцевих виборах у Черкасах немає чого ловити, хоч ви там розповідаєте, що це це ваша принципова справа. Ми вас тут чекаємо, пане президенте", - відповів Зеленському мер Черкас.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що міський голова Дніпра Борис Філатов поскаржився, що Кабінет міністрів займається самообманом, коли відмовляється повноцінно запускати громадський транспорт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?