Вам плюють в обличчя: Зеленському вказали на його двох головних ворогів в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Вам плюють в обличчя: Зеленському вказали на його двох головних ворогів в Україні

Вам плюють в обличчя: Зеленському вказали на його двох головних ворогів в Україні
Джерело:  24 канал

Відомий український активіст та очільник ЦПК Віталій Шабунін закликав українського лідера Володимира Зеленського нарешті подивитися правді у вічі після скандальних рішень Конституційного суду України та Окружного адміністративного суду Києва, які спровокували не тільки негативну реакцію українців, але й серйозні проблеми на міжнародній арені. Окрім того, експерт вказав на головних ворогів президента в Україні — олігарха Ігоря Коломойського та кума Путіна Віктора Медведчука. На думку Шабуніна, головна мета КСУ та ОАСК (і Медведчука та Коломойського, які стоять за цими судами) – зацементувати президента України, як другорядну пішку. І показати всім, хто є справжньою владою в країні. Активіст вимагає у Зеленського дати потужну відсіч "потворам в мантіях та іншій російській агентурі", передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Вчора після розгляду петиції про ліквідацію ОАСК президент розпочав консультації з ВРП. Це хороший початок і перший крок до ліквідації суду, який став символом суддівської корупції та безкарності. Зеленському важливо довести справу до кінця. Очевидно, що ВРП спробує заблокували цей процес. Однак, закон не зобов'язує президента отримати погодження ВРП, а лише провести консультації. Тому після дотримання цієї формальної процедури, Зеленський може подати законопроект про ліквідацію ОАСКу", – наголосив Віталій Шабунін.

Також активіст закликає Зеленського нарешті перезавантажити КСУ. На переконання глави ЦПК, якщо президент цього не зробить, то перестане бути гравцем у принципі.

"Всі розумітимуть, що говорити треба з Медведчуком, Коломойським, Тупицьким, Бойко, ба навіть Вовком, бо рулять процесом вони, а не президент... При чому бити важливо в ніс, щоб було багато крові, яка злякає інше бидло. Інакше все це бидло буде плювати тобі в лице щодня. І це правило однакове, що для Криворізьких дворів, що для Печерських пагорбів", – переконує Шабунін.

За словами активіста, Зеленський, схоже, уже зрозумів, що і КСУ, і ОАСК плюють в обличчя всій країні, а особливо йому особисто.

"Тому в нього просто немає іншого вибору, як бити в ніс на очах всього світу. Гарантую, що весь Світ це підтримає. За виключенням, хіба що Кремля", – зауважив Шабунін.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Володимир Зеленський терміново скликав РНБО через рішення КСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?