"Вам заздрять усі жінки": Світоліна підкорила мережу спокусливим фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Вам заздрять усі жінки": Світоліна підкорила мережу спокусливим фото

"Вам заздрять усі жінки": Світоліна підкорила мережу спокусливим фото
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома українська тенісистка Еліна Світоліна вразила своїх фанатів новою світлиною з Одеси, де вона відпочиває біля моря. Як відомо, красуня нещодавно повернулася в Україну з легендарного виступу на Вімблдоні, передає ONLINE.UA.

На своїй сторінці в Instagram тенісистка показала фото з рідного міста Одеса. На фото Світоліна позує на лежаку в елітному одеському готелі на фоні моря.

"Під українським сонцем", – підписала фото спортсменка.

Знімок за лічені години зібрав 45 тисяч лайків та сотні схвальних коментарів. Фанати українки стверджують, що просто не розуміють, як Еліні вдається зберігати таку шикарну спортивну форму.

"Вам заздрять усі жінки - красива, успішна, багата та ще й з ідеальною фігурою; які красиві у вас руки; Еліна - гордість нашої країни; Еліна, ти найкраща! Щасти тобі, красунЕ, бажаю тобі добре відпочити, розслабитись набратися сил на другу половину сезону; найяскравіша зірка українського спорту; невже можна бути такою ідеальною", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Еліна Світоліна вирішила розірвати стосунки із Гаелем Монфісом, з яким вона зустрічалася менше року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?