Василіса Фролова показала нове зворушливе фото новонародженого сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Василіса Фролова показала нове зворушливе фото новонародженого сина

Василіса Фролова показала нове зворушливе фото новонародженого сина
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча і модель Василіса Фролова кілька днів тому вперше стала мамою. 43-річна телезірка народила сина напередодні Міжнародного жіночого дня в одному з пологових будинків Києва. Материнство було самої заповітною мрією Василіси і вона не приховує свого щастя. На відміну від інших телезірок Фролова не стала ховати малюка від громадськості і вже показала його перші фото в Instagram, зазначивши, що це найперший знімок з сином, який вона зробила відразу після пологів, передає ONLINE.UA.

"Це перша фотографія з сином в галереї мого телефону. Їх на добу вже кілька сотень. Є кращі, але це реально перша справжня світлина! Рівень окситоцину зашкалює, я ще в інших вимірах, але за годину до цього я їхала в пологовий будинок і ридала .. . ", - підписала Фролова перше фото сина.

Щаслива мама розповіла, що вже обрала ім'я свому малюку - дитину зірка вирішила назвати Родіон. До речі, нове фото стало не першою світлиною з первістком Фролової. Відразу ж після народження малюка вона показала фото, продемонструвавши, як разом з татом тримає його за крихітні ручки. Як відомо, батьком первістка Фролової став відомий телевізійний продюсер Дмитро Котеленець.

"Вітаю! Ось це подарунок малюк зробив мамі до 8 березня !; Круто, вітаю !! Це неймовірно !; Здоров'я синулька і матусі! Вітаю з народженням янголятка; Просто будьте щасливі і здорові завжди; Урааа! Щастя насолоджуватися один одним завжди! Тихого муркотіння , гучних вересків від радості і багато щасливих моментів! ", - вітають українці Василісу Фролову з народженням сина в соцмережах.

Як відомо, Василісі Фролової 43 роки. На початку своєї кар'єри вона працювала моделлю в Україні, Росії і у Франції. Кар'єру на телебаченні Фролова починала на одному з харківських каналів, а в 2003 році стала провідною каналу M1. З 24 серпня 2017 року є головною особою і ведучої телеканалу "Прямий". Василіса довгі роки намагалася завагітніти і мріяла відчути радість материнства. Вона раніше зізнавалася, що вже навіть не вірила в те, що зможе стати мамою.

Раніше ONLINE.UA публікував фото вагітної Василіси Фролової, яка тільки на останніх термінах зізналася, що готується стати мамою в перший раз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?