Ватажок ДНР прямо заявив, кого звинувачує у вбивстві Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР прямо заявив, кого звинувачує у вбивстві Мотороли

Ватажок ДНР прямо заявив, кого звинувачує у вбивстві Мотороли
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко заявив, що убивство ватажка банди "Спарта" Арсенія Павлова з позивним Моторола було організовано Службою безпеки України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
«Це операція була розроблена Службою безпеки України. Це тероризм державного масштабу», - сказав бойовик в ефірі програми на пропагандистському телеканалі «Росія 1».
Захарченко вважає, що нібито мета Києва - "посіяти паніку і страх" серед жителів окупованих бойовиками ДНР територій Донбасу.
«Але цього у влади України не вийде. Загибель мого друга просто так для них не закінчиться», - виступив із погрозою ватажок бойовиків.
Нагадаємо, бойовик Арсеній Павлов загинув 16 жовтня в результаті вибуху в ліфті власного будинку в Донецьку. При цьому, незадовго до своєї смерті бойовик ДНР Моторола розповідав російській журналістці про неоднозначне ставлення до себе інших бойовиків, і що його незабаром можуть вбити свої ж.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше так зване "МВС ЛНР" повідомляло, що вибуховий пристрій, в результаті активації якого загинув Моторола, схожий з тим, який використовувався для замаху на ватажка ДНР Олександра Захарченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?