Ватажок "ДНР" Пушилін вимагає від України капітуляції - відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок "ДНР" Пушилін вимагає від України капітуляції - відео

Ватажок "ДНР" Пушилін вимагає від України капітуляції - відео
Джерело:  online.ua

Ватажок злочинної "ДНР" Денис Пушилін вимагає від президента України Володимира Зеленського капітулювати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське телебачення.

Терорист виступив в етері телеканалу "Росія 1" у програмі одіозної Ольги Скабєєвої. На 15-й хвилині йому поставили питання - що потрібно зробити Зеленському, щоб задовольнити окупаційну владу у Донецьку.

"Україна має капітулювати і, щоб повністю", - підкреслив Пушилін.

Він одразу ж отримав аплодисменти від пропагандистів. Скабєєва - наголосимо, це ведуча телевізійної програми - прокоментувала: "Ви нам дуже подобаєтесь, все правильно сказали".

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ проінформували про домашній арешт Дениса Пушиліна. Російському уряду не сподобалися нещодавні заяви ватажка "ДНР" про прагнення "приєднатися" до Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно ватажки "ДНР" та "ЛНР"зробили спільну заяву, адресовану офіційному Києву. Вони стверджують, що долю ОРДЛО нібито будуть вирішувати безпосередньо бойовики, а не президент Володимир Зеленський.

Відповідна заява пролунала одразу після новин щодо узгодження так званої "формули Штайнмаєра" між сторонами конфлікту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?