Ватажок ДНР вибухнув незрозумілими погрозами: з'явилося нове відео з параду
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР вибухнув незрозумілими погрозами: з'явилося нове відео з параду

Ватажок ДНР вибухнув незрозумілими погрозами: з'явилося нове відео з параду
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко на параді в Донецьку, приуроченому до річниці перемоги у Другій Світовій війні, почав погрожувати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал Donbas Public TV.
У своєму виступі ватажок терористів ДНР подякував ветеранам і розповів, що в разі потреби зможе повторити їх подвиг 1945 року року з "нацистами, які прийшли на їхню землю", нібито збираючись повторити Другу Світову і дійти до Берліна.
"Дорогі ветерани! Сьогодні свято. Сьогодні світить сонце, блакитне небо, і цим усім ми зобов'язані вам. Велике спасибі і низький уклін за цей подвиг, що ви зробили. Що дали нам можливість це все побачити і жити на нашій землі. Ви зробили неможливе, і ми, ваші нащадки, обіцяємо, що в разі необхідності повторимо і не вдаримо обличчям в бруд перед вами. Що ви зробили в 1945 році, ми зробимо з тими нацистами, які прийшли на нашу землю", - заявив Захарченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Захарченко безграмотною російською мовою насварив Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?