Ватажок ДНР зробив гучну заяву щодо продуктів з України
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ДНР зробив гучну заяву щодо продуктів з України

Ватажок ДНР зробив гучну заяву щодо продуктів з України
Джерело:  L!fe #шоу

Один з ватажків угруповання ДНР Денис Пушилін у відповідь на  підготовку Кабміну України до торгівлі з окупованим Донбасом на законних підставах  заявив, що на території "республіки" немає потреби в товарах з України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!Fe.


"Дефіциту або гострої потреби в якихось товарах з території України у нас немає. У магазинах представлена ​​вся лінійка, причому у нас йде відкриття і відновлювальні роботи раніше закритих супермаркетів, гіпермаркетів, центрів оптової торгівлі. Днями глава республіки взяв участь у відкритті оптового торгового центру "Міст". Ми бачимо заповнені прилавки магазинів, і ці товари аж ніяк не з України", - заявив Пушилін.


Також він зазначив, що ніяких дій в цьому напрямку в рамках переговорів підгрупи з економічних питань Тристоронньої контактної групи українською стороною зроблено не було.


"Найчастіше дуже багато протидій і внутрішнього непорозуміння на самій території України. І поки це ще просто слова, тобто ніяких дій в рамках підгрупи з економічних питань, яка засідає в Мінську, не було, і поки на порядку денному цього немає. Як тільки це буде винесено на порядок безпосередньо в Мінську, тоді можна говорити про якісь прогнози", - сказав він.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що  в Кабміні ведеться робота зі створення розширеного списку товарів для торгівлі з окупованими бойовиками ДНР і ЛНР територіями Донбасу.


Як повідомляв ONLINE.UA,  нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко виступала за легалізацію торгівлі з бойовиками ЛНР і ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?