Ватажок ЛНР пішов на гучні погрози на адресу України
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ЛНР пішов на гучні погрози на адресу України

Ватажок ЛНР пішов на гучні погрози на адресу України
Джерело:  rusvesna.su

Ватажок угруповання ЛНР  Ігор Плотницький  пригрозив Україні наслідками за нібито організовані обстріли і провокації.


Про це йдеться в тексті заяви ватажка бойовиків, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських ресурсів.


"Ми не піддамося на провокації, які дадуть привід звинуватити нас у зриві Мінських мирних домовленостей, але і не залишимо обстріли без наслідків", - написав Плотницкий.


Читайте також: У Плотницького критичні дні: в мережі показали фото наступника ватажка ЛНР


"Мною дані доручення відповідним "силовим структурам" провести розслідування за фактами навмисних обстрілів території республіки 24-27 січня на предмет наявності в цих діях проявів геноциду, військових злочинів і злочинів проти людяності, а також здійснити заходи щодо виявлення безпосередніх виконавців злочинних обстрілів, командирів, які віддавали накази, а також їх родинно-кримінальних зв'язків", - додав він.


"Наша відповідь буде ретельно підготовленою, своєчасною, несиметричною і невідпорною. Однак в першу чергу "Республіка" подбає про допомогу постраждалим від обстрілів", - заявив ватажок ЛНР.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ігоря Плотницького запідозрили в причетності до смерті екс-ватажка ЛНР Валерія Болотова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?