Ватажок "ЛНР" пригрозив Зеленському та заявив про наступ на українські позиції - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок "ЛНР" пригрозив Зеленському та заявив про наступ на українські позиції - що сталося

Ватажок "ЛНР" пригрозив Зеленському та заявив про наступ на українські позиції - що сталося
Джерело:  24 канал

Ситуація на Донбасі почала різко загострюватися - 20 травня проросійські сили неочікувано заявили про перехід у вищий ступінь бойової готовності. Окрім того, ватажок бойовиків "ЛНР" Леонід Пасечник почав погрожувати українському лідеру Володимиру Зеленському та попередив, що окупанти уже готові до наступу на українські позиції. Варто звернути увагу на те, що головною причиною для наступу ставленик Путіна назвав обстріли "ремонтних бригад", які здійснювали ремонтні роботи лінії електропередач Михайлівка – Комунарська. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Ватажок "ЛНР"звернувся до глави держави Володимира Зеленського з погрозою. Він почав стверджувати, що якщо обстріли на цій ділянці не припиняться, то окупанти готові "вжити ефективних і рішучих заходів до того, щоб відсунути лінію зіткнення від зазначеної лінії електропередач". Окрім того, Леонід Пасечник цими погрозами не обмежився та пригрозив діяти і на інших ділянках зіткнення. Зазначається, що він віддав вказівки про приведення в бойову готовність свої підрозділів окупаційних військ.

Варто звернути увагу на те, що інформацію про ситуацію навколо "ремонтної бригади" в Штабі ООС оприлюднили ще 19 травня. Бійці ЗСУ запевняють, що вони надали гарантії безпеки для виконання даних робіт.

"Незважаючи на це, підрозділами Об’єднаних сил зафіксована спроба встановлення російськими збройними формуваннями технічних засобів відеоспостереження. Зазначені роботи проводились під наглядом та керівництвом трьох озброєних представників окупаційних військ. Цей факт свідчить про те, що збройні формування РФ відверто нехтують взятими на себе зобов’язаннями та цинічно використовують гуманітарні підстави у своїх військових цілях", - кажуть в штабі ООС.

"Звісно, Пасечник несамостійна фігура, всі його слова і дії узгоджені з Росією. Отже, можна вважати, погрози отримав не Зеленський, а вся Україна. І не від Пасечника, а від Путіна", – коментує погрози "ЛНР" військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

5ec4ee406f4c7

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українській розвідці вдалося дізнатися, що минулого тижня командування Збройних сил РФ перекинуло окупаційним підрозділам боєприпаси і військову техніку, серед якої більше десяти танків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?