Вбитого Моторолу зв'язали з "замахом" на ватажка ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Вбитого Моторолу зв'язали з "замахом" на ватажка ДНР

Вбитого Моторолу зв'язали з "замахом" на ватажка ДНР
Джерело:  online.ua

Вибуховий пристрій, в результаті активації якого  в Донецьку загинув ватажок банди "Спарта" Арсеній Моторола Павлов, схожий з тим, який використовувався для замаху на ватажка ДНР Олександра Захарченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на так зване "МВС" бойовиків ДНР.


"Було проведено дослідження фрагментів знайденого на місці події вибухового пристрою, в результаті якого було встановлено, що склад вибухової речовини і конструкція бомби аналогічні тим, які були виявлені під час замаху на Главу Республіки Олександра Захарченко", - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо,  бойовик Арсеній Павлов загинув 16 жовтня в результаті вибуху в ліфті власного будинку в Донецьку. При цьому, незадовго до своєї смерті  бойовик ДНР Моторола розповідав російській журналістці про неоднозначне ставлення до себе інших бойовиків, і що його незабаром можуть вбити свої ж.


Як повідомляв ONLINE.UA, на ватажка ДНР Олександра Захарченко здійснювали замах не один раз. Так, вперше  про припинення замаху "українських диверсантів" на Захарченко бойовики ДНР заявили в квітні.


Також  ватажок ДНР Захарченко заявляв, що 22 серпня біля його будинку був виявлений та знешкоджений вибуховий пристрій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?