Вбивство брата Кім Чен Ина: спливла трагікомічна деталь
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство брата Кім Чен Ина: спливла трагікомічна деталь

Вбивство брата Кім Чен Ина: спливла трагікомічна деталь
Джерело:  online.ua

У вбивстві Кім Чон Нама, брата лідера КНДР Кім Чен Ина, спливла трагікомічна деталь: одна із затриманих і підозрюваних у вбивстві жінок заявила, що вважала замах жартом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.
Читайте також: Уби вство брата Кім Чен Ина: з'явилася цікава подробиця
За повідомленнями ЗМІ, 28-річна затримана Дон Ті Хьен з В'єтнаму стверджує, що накинути отруйну хустку на голову Кім Чон Нама її попросили друзі, з якими вона приїхала відпочити в Куала-Лумпур. За її словами, вони сказали зробити це "жартома". Йдеться про ще одну жінку (25-річна громадянка Індонезії), а також чотирьох чоловіків.
При цьому в місцевій поліції припускають, що жінки пред'явили підроблені документи.
Як повідомляв ONLINE.UA, Кім Чон Нам помер в столиці Малайзії 13 лютого по дорозі з аеропорту в лікарню. За попередніми даними, брат лідера КНДР був отруєний двома жінками в зоні вильоту перед посадкою на рейс в Макао.
У ЗМІ висувалися припущення, що замах на Кім Чон Нама, який поїхав з КНДР кілька років тому, здійснили агенти північнокорейських спецслужб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?