Вбивство Кирила Тлявова: у ДБР оголосили підсумки розслідування
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство Кирила Тлявова: у ДБР оголосили підсумки розслідування

Вбивство Кирила Тлявова: у ДБР оголосили підсумки розслідування
Джерело:  online.ua

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудовий процес щодо вбивства 5-річного Кирила Тлявова у Київській області. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на канал директора Романа Труби у Telegram.

Відповідну заяву посадовець зробив у п'ятницю, 6 грудня.

"Сторона обвинувачення визнала докази, що зібрані під час досудового розслідування, достатніми для складання обвинувальних актів щодо чотирьох підозрюваних – всіх, хто був учасником тієї трагічної події", - зазначив Труба.

Він пояснив, що найближчим часом стороні підозрюваних дадуть право ознайомитися з матеріалами, зібраними у кримінальному провадженні. Одразу після цього їх спрямують до суду. Останній вже вирішить долю для обвинувачуваних.

Нагадаємо, трагедія сталася у Переяслав-Хмельницькому наприкінці травня. Кирило Тлявов отримав вогнепальне поранення голови та помер 3 червня. У справі фігурують правоохоронці та члени їхніх родин, які напідпитку вели вогонь на нібито безлюдній місцевості, ігноруючи розташовані неподалік двори.

Як повідомляв ONLINE.UA, Держбюро розслідувань нещодавно проінформувало, що ймовірний винуватець трагедії - інспектор поліції. Саме він здійснив рокові постріли у мішень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?