Вбивство Мотороли: у кума Порошенка звернули увагу на важливу деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Мотороли: у кума Порошенка звернули увагу на важливу деталь

Вбивство Мотороли: у кума Порошенка звернули увагу на важливу деталь
Джерело:  online.ua

У Інформаційних військах України (проект Міністерства інформаційної політики, яке очолює кум президента Петра Порошенка Юрій Стець) звернули увагу на те, що МЗС Росії ніяк не коментує загибель громадянина РФ Арсенія Павлова ( "Моторола") на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter ІнфоВійська.
"В Україні, в Донецьку, убитий громадянин РФ. МЗС РФ мовчить. Незручно їм заступатися за своїх "героїв", війна-то "громадянська", а труни їдуть в РФ", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що МЗС РФ повинен реагувати на події за участю громадян РФ в інших країнах.
Так, в 2015 році, коли СБУ затримала двох російських журналістів за антиукраїнську пропаганду, МЗС РФ негайно надіслав лист з вимогою "припинити переслідування".
Користувачі мережі реагують уїдливими коментарями.



Як повідомляв ONLINE.UA, "Моторола" був підірваний в ліфті свого будинку 16 жовтня. Ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив, що замовник ліквідації одіозного бойовика вже відомий, і зараз в Донецьку намагаються з'ясувати виконавців цього вбивства.
Також він виступив із дивними погрозами - зокрема, про те, що його повинні боятися українські силовики, що знаходяться в Києві й інших містах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?