Вбивство музиканта Олександра Дерев'янка в Києві: поліція затримала третього підозрюваного
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство музиканта Олександра Дерев'янка в Києві: поліція затримала третього підозрюваного

Вбивство музиканта Олександра Дерев'янка в Києві: поліція затримала третього підозрюваного
Джерело:  online.ua

Працівники столичної поліції затримали третього підозрюваного в убивстві українського музиканта Олександра Дерев'янка. Це 31-річний житель Києва, який, за версією слідства, допомагав двом вже затриманим спільникам вбити і заховати тіло музиканта. У квартирі затриманого виявили дорогі музичні інструменти убитого, які були викрадені з квартири Дерев'янко. Останні подробиці про розслідування тяжкого злочину повідомила пресслужба Нацполіціі, передає ONLINE.UA.

"Столичні правоохоронці встановили причетність третього фігуранта до вбивства музиканта на Печерську. 31-річний киянин допомагав двом спільникам в приховуванні тяжкого злочину з метою заволодіння майном. Крім того, зловмисник викрав з квартири потерпілого музичні інструменти. Найближчим часом суд обиратиме затриманому запобіжний захід" , - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Підозрюваному в причетності до вбивства музиканта повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 396 (приховування злочину) і ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, Олександр Дерев'янко пропав ще 22 листопада. Про його зникнення правоохоронцям повідомили колеги, які відразу ж запідозрили, що музикант в небезпеці. 5 грудня правоохоронці знайшли музиканта убитим в одному з гаражних кооперативів, де вбивці намагалися заховати тіло чоловіка, заливши його тіло бетоном. В ході слідства було встановлено, що 65-річного Дерев'янко вбили з корисливих цілей. Злочинці, перебуваючи в квартирі потерпілого, де він викладав уроки музики, завдали йому тілесних ушкоджень, після чого задушили.

Олександр Дерев'янко - відомий музикант і аранжувальник. Він працював з багатьма українськими топовими артистами, включаючи Тіну Кароль. Також Олександр займався музикою з дітьми.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що поліцейські затримали двох підозрюваних у вбивстві Олександра Дерев'янка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?