Вбивство "Сармата": стало відомо про несподіваний поворот у справі
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство "Сармата": стало відомо про несподіваний поворот у справі

Вбивство "Сармата": стало відомо про несподіваний поворот у справі
Джерело:  online.ua

Держбюро розслідувань почало кримінальне провадження щодо можливих правопорушень робітників поліції, які могли знати про підготовку вбивства ветерана АТО Віталія Олешка, відомого як "Сармат". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заступницю директора відомства Ольгу Варченко.

За її словами, представники поліції могли знати про майбутній замах та свідомо проігнорувати це. Провадження відкрито за ст. 396 ККУ про приховування важкого злочину та ч. 2 ст. 364 ККУ про зловживання службовим становищем.

"Нагадаю, Віталія Олешка застрелили 31 липня 2018 року із двоствольної рушниці на подвір’ї власного будинку у Бердянську", - підкреслила Варченко.

Правоохоронні органи затримали групу підозрюваних з п'ятьох осіб. Один був спійманий безпосередньо у Бердянську, а інші - у Василівці. Все у серпні їх проінформували про підозру у жорстокому вбивстві людини.

Як повідомляв тоді ONLINE.UA, "Сармата" застрелили у спину, коли той знаходився на території міні-готелю, що належав його сім'ї. Свідком вбивства стала дружина добровольця батальйону "Донбас". Інцидент стався приблизно о 12:30.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?