Вбивство Шеремета: у судовому процесі стався несподіваний поворот
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство Шеремета: у судовому процесі стався несподіваний поворот

Вбивство Шеремета: у судовому процесі стався несподіваний поворот

У Печерський районний суд Києва подали клопотання про відвід судді Сергія Вовка, який розглядав справу щодо запобіжного заходу підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За словами Станіслава Кулика - адвоката підсудного Андрія Антоненка, одному й тому ж судді не слід розглядати клопотання про обшук та арешт підозрюваного.

Захисник стверджує, "оскільки суддею вже досліджено матеріали про дозвіл на затримання Антоненка, то у слідчого судді вже сформувалася думка, яка виразилася у прийнятті рішення щодо затримання Антоненка, тому є обґрунтований сумнів щодо неупередженості слідчого судді. Окрім того, слідчий суддя вже розглядав сьогодні клопотання щодо запобіжного заходу іншим фігурантам цієї справи".

Це спричинило перерву у судовому засіданні. Один з суддів Печерського суду найближчим часом вивчить звернення про відвід колеги.

Нагадаємо, Павла Шеремета було вбито 20 липня 2016 року. Невідомі замінували його автомобіль. У четвер, 12 грудня, керівництво правоохоронних органів виступило зі спеціальним брифінгом. Під час заходу вони слідчі пояснили, яким шляхом йшло розслідування.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні інша фігурантка - Юлія Кузьменко - отримала підозру. У ній згадувалось, що організатор вбивства, за версією слідства - Андрій Антоненко, який має ультранаціоналістичні політичні погляди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?