Вбивство українця в Португалії: затримали кількох силовиків
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство українця в Португалії: затримали кількох силовиків

Вбивство українця в Португалії: затримали кількох силовиків
Джерело:  online.ua

У Португалії затримали трьох офіцерів поліцейської міграційної служби у розслідуванні вбивства 40-річного українця. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу поліції.

Під рішення про затримання потрапили правоохоронці 42,43 та 47 років. Усі вони працюють у Службі зі справ іноземців та кордонів - SEF.

Нагадаємо, громадянина України вбили у монтажному центру аеропорту Лісабона 12 березня. Напередодні він нібито почав "скандал".

Затримання трьох представників підтвердили у SEF. Директора відомства відсторонили від роботи, разом із заступником.

Якщо провину правоохоронців у вбивстві доведуть, посадовцям загрожуватиме покарання до 25 років ув'язнення.

Розслідування інциденту наказав також провести безпосередньо уряд Португалії.

Як повідомляв ONLINE.UA, 27 березня Шевченківський райсуд Києва арештував колишнього очільника Міністерства закордонних справ Леоніда Кожару, якого підозрюють у вбивстві свого друга — ексвласника "Інтера" Сергія Старицького наприкінці лютого 2020 року. Наразі відомо, що Кожару беруть під варту до 25 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?