Вбивство "воєнкора" Татарського є ще одним поворотом війни для РФ — Bloomberg
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство "воєнкора" Татарського є ще одним поворотом війни для РФ — Bloomberg

Вбивство "воєнкора" Татарського є ще одним поворотом війни для РФ — Bloomberg
Джерело:  online.ua

Смерть Владлена Татарського, який був колаборантом та пропагандистом у Росії, може стати ключовим моментом у ході військового конфлікту між Росією та Україною.

Джерело: Bloomberg

Вбивство "воєнкора" Татарського є ще одним поворотом війни для РФ

Владлен Татарський був відомий своїм популярним серед росіян Telegram-каналом, у якому він відкрито критикував російське військове командування та звертав увагу на невдачі окупаційних військ. Його загибель у Санкт-Петербурзі може стати важливим моментом під час війни Росії проти України.

Вибух, у результаті якого загинув Максим Фомін у рідному місті Володимира Путіна - Санкт-Петербурзі, стався в ресторані, пов’язаному з Євгеном Пригожиним, засновником групи найманців ПВК "Вагнер", що протягом місяців намагається захопити східноукраїнське місто Бахмут, - зауважили у виданні.

Крім того, з'являється все більше прокремлівських націоналістів, які починають звертати увагу на невдачі Росії. Вони розуміють, що поразка Путіна стає дедалі вірогіднішою, особливо після того, як Україна налагодила контрнаступ.
Якщо Україні вдасться повернути собі контроль над здебільшого окупованих територій, це може стати ключовим моментом у боротьбі за зниження відповідальності Росії за провали у військовій кампанії.

Деталі загибелі Татарського

2 квітня в кафе "Стріт-бар" на Університетській набережній у центрі Санкт-Петербурга проходив "творчий вечір".

Під час пропагандистського шабашу стався потужний вибух, внаслідок якого загинув російський пропагандист та воєнкор Владлен Татарський.

За попередніми даними, на сцені вибухнула статуетка, яку подарували пропагандисту.

Екстрені служби окупантів підтвердили загибель Татарського. Правоохоронці РФ повідомили, що потужність вибухового пристрою у Санкт-Петербурзі становила понад 200 грам тротилу.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?