Вбивця української біатлоністки отримав довічне ув'язнення
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивця української біатлоністки отримав довічне ув'язнення

Вбивця української біатлоністки отримав довічне ув'язнення
Джерело:  sumy.gp.gov.ua

У Сумській області вбивця української біатлоністки Олени Демиденко, яка загинула у 2013 році, був засуджений до довічного ув’язнення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Сумської області.

Засуджений – 37-річний мешканець Глухівського району, який був співмешканцем Демиденко і раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі.

У прокуратурі нагадали, що в червні 2013 року 28-річну Демиденко знайшли вбитою у місті Глухів. Закривавлене тіло спортсменки лежало на порозі її власного будинку. На тілі нарахували 16 ножових поранень.

Читайте також:   На Закарпатті розбійники пограбували українця на 16 мільйонів

Слідством було встановлено, що до вбивства дівчини причетний її співмешканець, якого оголосили у розшук по лінії Інтерполу.

Як з'ясувалося, підозрюваний переховувався на території Росії, де скоїв крадіжку і вже відбуває покарання. Наприкінці серпня 2016 відбулася процедура екстрадиції підозрюваного до України.

10 травня за вироком суду першої інстанції обвинуваченого був визнано винним у скоєнні злочину за статтею "умисне заподіяння смерті, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство" і призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Києві затримали раніше судимого мешканця Хмельницької області, який вчинив збройне пограбування пункту обміну валюти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?