Вчені нарешті пояснили, чому чоловіки та жінки закохуються по-різному
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені нарешті пояснили, чому чоловіки та жінки закохуються по-різному

Вчені нарешті пояснили, чому чоловіки та жінки закохуються по-різному
Джерело:  online.ua

Стосунки між чоловіками та жінками - це одна із найцікавіших тем, яку ніколи не втомлюються обговорювати ні прості люди, ні авторитетні психологи. І хоча на більшість хвилюючих питань уже знайдені відповіді, залишається ще чимало найрізноманітніших нюансів, які потрібно вивчити та проаналізувати. Так, вчені з Borough of Manhattan Community College нещодавно змогли підтвердити теорію про те, що жінки і чоловіки закохуються по-різному. Окрім того, психологи навіть назвали відразу 4 критерії, які відрізняють закоханість більшості чоловіків від більшості жінок. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання Elle.

Так, експерти дійшли висновку, що чоловіки закохуються швидше. За словами психологів, це обумовлено тим, що генетично у жінок закладена потреба захистити себе і своїх дітей. Тому пані ретельніше вибирають об'єкт обожнювання. Чоловіки керуються меншим набором вимог, тому вони закохуються набагато швидше.

"Також виявилося, що в більшості випадків чоловіки першими зізнаються в коханні. Щоправда, психологи підкреслюють, що жінки вимовляють ці слова частіше після того, як вони прозвучали вперше. Частково це продиктовано тим, що для жінок слова "Я тебе люблю" мають набагато більше значення, і вони обмірковують, коли їх краще вимовити", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, вчені звертають увагу на те, що представники сильної половини людства закохуються частіше. Психологи запевняють, що жінки спершу закохуються самі, а потім намагаються закохати в себе об'єкт обожнювання.

"Також психологи дійшли висновку, що жінки менше звертають увагу на зовнішність, ніж чоловіки. Для дівчат важливіші риси характеру і вчинки партнера. Вони віддадуть перевагу дбайливому, сильному, щедрому, уважному чоловікові, готовому надати підтримку", - пояснюють вчені.

Раніше ONLINE.UA розповідав,  як навчитися всі 24 години на добу проводити зі своїми коханими людьми,  щоб уникнути сварок, образ і непорозумінь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?