Вчені назвали продукти, які прискорюють старіння шкіри
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені назвали продукти, які прискорюють старіння шкіри

Вчені назвали продукти, які прискорюють старіння шкіри
Джерело:  online.ua

Британські вчені встановили перелік продуктів, споживання яких варто обмежити тим, хто піклується про молодість своєї шкіри. Згідно з наявною інформацією, повідомляє ONLINE.UA, до таких продуктів відносяться цукор, алкоголь, попкорн, кава, кукурудза та продукти з переробленого м’яса.

Зокрема, науковці з’ясували, що цукор уповільнює вироблення колагену – речовини, яка забезпечує пружність шкіри. Сіль і перероблене м’ясо негативно позначаються на обміні речовин, що теж погіршує самопочуття шкіри.

Зловживання надто солоними стравами затримує рідину в організмі, що в результаті сприяє появі набряків. А надмірне споживання переробленого м’яса, у першу чергу фастфуду, викликає запалення.

Улюблена багатьма людьми кава зневоднює організм, тому сприяє появі зморшок і мікротріщин. Однак якщо людина протягом дня п’є лише одну чашку кави на день, то хвилюватися їй навряд чи варто. А ось кавоманам доведеться обирати – молодість шкіри або смак кавових зерен.

Також вчені виявили, що алкоголь призводить до появи припухлостей на шкірі. Кукурудза, в свою чергу, порушує баланс речовин Омега-3 і Омега-6.

Нагадаємо, що кілька днів тому американські вчені назвали рецепт довгого та якісного сну. Виявляється, на нього впливає психологічний настрій людини. Оптимісти сплять краще, ніж песимісти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?