Вчені виявили цікаву відмінність у поведінці чоловіків та жінок
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Вчені виявили цікаву відмінність у поведінці чоловіків та жінок

Вчені виявили цікаву відмінність у поведінці чоловіків та жінок
Джерело:  Daily Mail

Британські вчені виявили ще одну цікаву відмінність між жінками та чоловіками. У середньому жінка використовує в будинку чи квартирі вдвічі більше місця для власних речей, ніж її чоловік. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Як зазначається, жінки, які живуть разом з чоловіками, майже завжди займають для свого одягу та речей більшу частину шафи та більше місця в тумбочках. Опитавши майже 2000 подружніх пар, соціологи з’ясували, що у 80% випадків жінки домінують у виборі місць зберігання для своїх речей.

Вчені пояснюють це просто: жіночі купівельні звички відрізняються від чоловічих. Тому їм треба більше місця для зберігання свого одягу та придбаних речей.

Що цікаво, якщо місце в шафі треба звільнити, то більшість жінок, швидше за все, викинуть чи сховають у сараї речі свого партнера, ніж власний одяг чи інші придбані ними предмети. За даними соціологів, майже 18% британських чоловіків змушені зберігати власні речі в підсобних приміщеннях.

Нагадаємо, що кілька днів тому в Канаді стався незвичний випадок під час авіаподорожі. Молода дівчина, яка заснула у своєму кріслі при перельоті з Квебеку до Торонто, прокинулась одна в темному літаку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?