Величезна кількість атак: Порошенко повідомив невтішні новини
Категорія
Політика
Дата публікації

Величезна кількість атак: Порошенко повідомив невтішні новини

Величезна кількість атак: Порошенко повідомив невтішні новини
Джерело:  online.ua

П'ятий президент України Петро Порошенко заявляє про спроби здійснення атак з боку Кремля в інформаційному просторі, зокрема атаки на армію, церкву та мову. Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"На жаль, наразі ми маємо величезну кількість атак, зокрема з боку держави-агресора, в інформаційному просторі. Це є елементом гібридної війни... В умовах, коли скасовуються паради, знижується рівень соціальної захищеності українських військовослужбовців, чого не можна допустити, це вкрай небезпечно... Атака на українську церкву. Ви бачите, що до цього вже приєдналися правоохоронні та судові органи, зокрема, робиться спроба скасувати реєстрацію Православної церкви України - єдиної церкви української. Цього не можна допустити", - заявив він.

Окрім того, на думку Порошенка, відбувається атака на українську мову.

"Вже озвучуються плани скасувати квоти, закон про мову, плани впровадити, поки що в окремих регіонах, другу офіційну мову. Це матиме руйнівні наслідки для держави", - підсумував Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Порошенко визнав, що за роки його керівництва державою,  у нього були помилки, за які він буде просити пробачення у Господа, але також є багато чим пишатися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?