Я точно буду каятися: Порошенко шокував резонансним зізнанням
Категорія
Політика
Дата публікації

Я точно буду каятися: Порошенко шокував резонансним зізнанням

Я точно буду каятися: Порошенко шокував резонансним зізнанням

Екс-президент Петро Порошенко визнав, що за роки його керівництва державою, у нього були помилки, за які він буде просити пробачення у Господа, але також є багато чим пишатися. З таким відвертим зізнання він виступив під час інтерв'ю  "Українській правді", передає ONLINE.UA.

На запитання, що зараз потрібно Україні і хто винен у тому, що сталося, екс-президент відповів, що у тому, хто винен, а хто не винен, дасть оцінку історія і народ.

"Я пропоную, що нам трохи зарано говорити про це. Якщо ми маємо говорити про каяття, то я точно буду каятися. Але не журналістам", - сказав Порошенко.

На його думку, успіхів за ці роки було значно більше, ніж невдач. Порошенко пишається тим, що за його президентства від корупції був очищений НАК "Нафтогаз", додалося прозорості у банківській сфері, були створенні антикорупційні органи і суд тощо.

Також політик стверджує, що і сам кардинально змінився за ці 5 років - став сильнішим, досвідченішим, мудрішим, а ще "дуже постарів".

"Я пишаюся, що країна кардинально інша. Але оскільки формат інтерв’ю передбачав, що я мав визнавати цілу низку помилок, я кажу, що в мене, на жаль, є за що просити пробачення в Господа",- додав колишній глава держави.

На питання, щоб він зробив по-іншому, п'ятий президент зазначив, що по-іншому проводив би реформи, по-іншому організував би парламентські вибори у 2014 році, інакше би будував кадрову політику та комунікаційну стратегію.

 Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чинний глава Кабміну Володимир  Гройсман розповів, що всі три роки у нього були конфлікти з екс-президентом Петром Порошенком, проте, за словами політика, образ не залишилося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?