Велика Британія готує нові санкції проти росіян - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Велика Британія готує нові санкції проти росіян - що сталося

Велика Британія готує нові санкції проти росіян - що сталося
Джерело:  online.ua

Влада Великої Британії займається розробкою нових санкцій, які набудуть чинності після виходу країни з Євросоюзу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Financial Times.

Йдеться перш за все про заходи, спрямовані проти іноземців, яких підозрюють у порушенні прав людини. Планується заморожування активів таких осіб, що опинилися у "чорному списку".

Перелік іноземців Лондон оприлюднить пізніше. Першими до нього ризикують потрапити окремі громадяни РФ, КНДР та Лівії. Також на розгляді санкції проти громадян Саудівської Аравії, які мають відношення до вбивства журналіста Джамаля Хашогджи.

Офіційно санкції стануть чинними після 31 січня. Саме у ці терміни має відбутися остаточний Brexit.

Нагадаємо, Велика Британія намагалася вийти зі співдружності раніше. Уряд Бориса Джонсона не зміг завершити ініціативу до 31 жовтня, тож довелося домовлятися про відтермінування.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці 2019 року нові санкції проти РФ ввели Сполучені Штати. Відповідний законопроєкт вже отримав назву "пекельного". Він торкається відповіді на спроби втручання у внутрішню політику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?