Великдень 2020: де дивитися онлайн-трансляцію богослужінь
Категорія
Культура
Дата публікації

Великдень 2020: де дивитися онлайн-трансляцію богослужінь

Великдень 2020: де дивитися онлайн-трансляцію богослужінь
Джерело:  online.ua

19 квітня, всі православні українці відзначають важливе і світле свято, присвячене Воскресінню Христову - Великдень. У 2020 році це свято проходить в умовах карантину, в зв'язку з яким обмежені всі традиційні великодні заходи і богослужіння. В рамках запобігання поширенню інфекції коронавірусу церкви прийняли рішення змінити формат проведення пасхальних служб у храмах - вони будуть проходити онлайн і транслюватися на каналах церков та по телевізору. Де і коли буде проходити онлайн трансляція служб на Великдень 2020 у ніч з 18 на 19 квітня - розклад богослужінь на ONLINE.UA.

Богослужіння на Великдень 2020 з Свято-Михайлівського собору - онлайн

У храмах на Великдень у 2020 році в момент богослужінь буде присутня обмежена кількість людей - священик, прислужник, дяк і особи, які технічно обслуговують богослужіння і забезпечують онлайн-трансляцію. Віруючі зможуть брати участь в службах тільки в онлайн форматі. Великоднє богослужіння зі Свято-Михайлівського собору ПЦУ в Києві буде транслюватися на телеканал UA: КУЛЬТУРА, UA: ПЕРШИЙ і на сторінці ПЦУ в Facebook і Youtube- відповідно до розкладу, трансляція розпочнеться о 23:00 в ніч з суботи 18 квітня на неділю 19 квітня.

Богослужіння на Великдень 2020 з Києво-Печерської лаври - онлайн

Києво-Печерська лавра (Українська православна церква в канонічній єдності з Московським патріархатом) буде проводити онлайн-трансляцію пасхальної служби на власному сайті. Переговори з питання трансляції на телеканалах поки ще ведуться. Богослужіння на Великдень 2020 онлайн почнеться в 23:00 в ніч з суботи 18 квітня на неділю 19 квітня.

Богослужіння онлайн на Великдень 2020 року - розклад

Також будуть поводити онлайн трансляції великодніх служб і з інших храмів України. Дивитися богослужіння на Великдень в ніч з 18 на 19 квітня можна буде на наступних Youtube-каналах:

  • Київ - Спасо-Преображенський cобор ПЦУ (дивитися трансляцію онлайн)

  • Львів - Свято-Покровський кафедральний собор ПЦУ (дивитися трансляцію онлайн)

  • Житомир - Свято-Михайлівський собор ПЦУ (дивитися трансляцію онлайн)

  • Київ - Патріарший собор Воскресіння Христового УГКЦ (дивитися трансляцію онлайн)

  • Львів - Собор св. Юра УГКЦ (дивитися трансляцію онлайн)

Великодні богослужіння з усіх церков у містах України транслюватимуть як рейтингові телеканали, так і інші, включаючи регіональні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як будуть святити паски в Україні на Великдень 2020.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?