Великі втрати і дезертирство: Стрєлков розбурхав мережу правдою про ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Великі втрати і дезертирство: Стрєлков розбурхав мережу правдою про ДНР

Великі втрати і дезертирство: Стрєлков розбурхав мережу правдою про ДНР
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР, що дислокуються в районі Авдіївки, почали масово тікати.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.


Про це заявив російський диверсант, колишній ватажок бойовиків ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його профіль "ВКонтакте".


"11-й полк - відбувається масовий вихід "п'ятнадцятитисячників" за девізом громадянина Шарікова - "я військовий квиток отримаю, але воювати не піду". Привіт головожопам!", - написав Стрєлков.



Відзначимо, що "п'ятнадцятитисячниками" зазвичай називають жителів Донбасу, які втратили роботу і найнялися в єдине місце, де окупанти стабільно платять зарплату - в "армію" ДНР, плата в якій становить 15 тис руб/місяць. У той же час, "11-й механізований полк" бойовиків є противником 72-ї механізованої бригади ЗСУ під Авдіївкою.


Читайте також: Бойовик, дотримуйся Мінських угод: в мережі з'явився жорсткий жарт


У мережі обговорили заяви диверсанта. "Гіркін говорить про важкі втрати найманців, але цифри вони просто бояться озвучувати. Будь-яка інформація про загальні втрати російським командуванням повністю засекречена. Раніше загальні цифри втрат озвучувалися. Відмова публікувати навіть загальні цифри убитих показує, що втрати російського 1-го армійського корпусу дійсно великі", - прокоментував ситуацію у бойовиків ДНР журналіст Юрій Бутусов.


"Показово, що після триденних боїв на вузькій ділянці фронту, Гіркін вже лякає "наступом ВСУ на Донецьк, Горлівку, Дебальцеве". Слава гідним Воїнам 72-ї механізованої бригади", - резюмував він.


Stas Nesterenko також написав: "Вусата мразь ще щось коментує. Після "пташки-боїнгу" ця тварюка повинна по монастирях свої гріхи до кінця днів замолювати".



Victor Tregubov додав: "По-моєму це вкидання, щоб мати можливість хоч якось пов'язати "бої в Авдіївці" з "наступом ВСУ". А то ж Пєсков вже заявив, що ВСУ Авдіївку атакують. Ну немає там сепаратистів в місті, в якому могло б бути "спокійно". на жодних околицях. Наші прострілюють аж до траси".


Як повідомляв ONLINE.UA,  депутат Вадим Новинський обурив мережу висловлюваннями щодо боїв в Авдіївці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?