Верховна Рада екстрено готується до позачергового засідання - що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Верховна Рада екстрено готується до позачергового засідання - що відбувається

Верховна Рада екстрено готується до позачергового засідання - що відбувається
Джерело:  24 канал

Очільник Верховної Ради Дмитро Разумков поділився важливими даними - він наголосив, що, найімовірніше, позачергове засідання парламенту відбудеться 30 квітня. За попередніми даними, початок запланований на 13:00.  Офіційного повідомлення про нове позачергове засідання парламенту немає, але про нову ймовірну дату інформують самі нардепи. Її вибір пов’язують із тим, що багатьох нардепів немає у Києві, тому їм потрібен час, аби повернутися у столицю для участі у засіданні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Варто звернути увагу на те, що в ході засідання парламенту депутати можуть розглянути нові призначення до Кабміну, однак відповідних подань поки немає. Цю інформацію також підтвердив спікер ВРУ Дмитро Разумков.

"Якщо ми говоримо про процедуру позачергового засідання, депутати або ініціатор такого засідання повинні вказати пронумерований перелік питань, які будуть розглядати. Поки немає таких зареєстрованих позицій і з боку Кабміну та прем’єра. Оскільки на цьому засіданні можуть розглянути й кадрові питання уряду", - зазначив очільник Верховної Ради.

Окрім того, Разумков наголосив, що є різні бачення нових кадрових призначень до уряду – як у фракції "Слуга народу", так і в інших парламентських політсилах.

"У мене є інформація, що депутати все ж будуть звертатися з проханням провести позачергове засідання. Я думаю, якщо воно все ж таки відбудеться, то відбудеться наприкінці тижня", – додав Разумков.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 27 квітня стало відомо, що фінансовий комітет українського парламенту нарешті розглянув усі 16 тисяч 335 правок до "антиколомойського" законопроєкту про банки — окрім того, він уже закликав народних обранців підтримати законопроєкт у другому читанні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?