Верховну Раду замінували: усі подробиці резонансного інциденту
Категорія
Події
Дата публікації

Верховну Раду замінували: усі подробиці резонансного інциденту

Верховну Раду замінували: усі подробиці резонансного інциденту
Джерело:  online.ua

У центрі Києва стався новий інцидент, пов'язаний з мінуванням будівлі. Під ударом "мінувальників" вранці у п'ятницю, 13 листопада, опинилася Верховна Рада. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на низку українських медіа, які цитують оголошення від поліції.

За оприлюдненими даними, саме до правоохоронних органів надійшло повідомлення про загрозу вибуху в парламентській будівлі.

"О 9:20 надійшло повідомлення про мінування будівлі Верховної Ради. На місце виїхали представники профільних служб, ця інформація перевіряється", - додали у поліції.

Наразі відомо, що правоохоронці очепили Раду та ініціювали перевірку із залученням фахівців-вибухотехніків. Про його евакуацію поки що нічого не відомо.

Парламент відносять до режимного об'єкта, тож перевіркою також повинні займатися представники Управління державної охорони.

Слід нагадати, що в Києві систематично фіксують інциденти, причиною яких стають анонімні повідомлення про мінування різних об'єктів. Найчастіше від них страждають станції метрополітену. Перш за все ті, що пов'язані зі станціями на інших лініях підземки - "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Золоті Ворота", "Театральна", "Площа Льва Толстого", "Палац спорту".

Це спричиняє справжній пасажирський колапс, оскільки паралізує рух людей поміж найпопулярнішими сегментами метро.

Ігнорувати повідомлення навіть попри їх очевидну абсурдність правоохоронні органи не можуть, кожен інцидент підлягає терміновій перевірці — йдеться про життя людей.

Як повідомляє ONLINE.UA, невідомі зловмисники повідомили про загрозу вибуху в київському ТРЦ "Глобус" від мінування у вівторок, 3 листопада. Усіх людей евакуювали із закладу на Майдані Незалежності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?