Ветеран "Динамо" розповів нові подробиці про загибель Віктора Чанова
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ветеран "Динамо" розповів нові подробиці про загибель Віктора Чанова

Ветеран "Динамо" розповів нові подробиці про загибель Віктора Чанова
Джерело:  online.ua

Ветеран київського "Динамо" Віктор Хлус розповів подробиці  трагедії, що забрала життя легендарного голкіпера "Динамо" Віктора Чанова.
Як повідомляє ONLINE.UA, в ефірі телеканалу "Футбол 1" Хлус повідомив, що Чанов отримав фатальну травму, впавши зі сходів.
"Віктор вдарився головою. О п'ятій ранку його знайшла теща. Його одразу забрала швидка допомога. Віктор 18 днів був у комі. Ми з ветеранами одразу ж зібрали гроші і передали родині. Зібрали пристойну суму, тому що знали - Віктору потрібні гроші, він лежав у реанімації", - пояснив Хлус.
Читайте: Бєланов про загибель Віктора Чанова: він міг ще жити і жити
Ветеран "Динамо" підкреслив, що в момент трагедії вдома були дружина, теща і тесть Чанова.
"Знаєте, версії у нас є різні. Може, йому стало погано на сходах. Може, він йшов і впав. Ми знаємо те, що його закривавленим знайшли на першому поверсі. Вдома були дружина, теща і тесть", - сказав Хлус.
Дивіться: Легенди не вмирають: пам'яті Віктора Чанова - опубліковано відео
Як раніше повідомляв ONLINE.UA,  легендарний голкіпер три тижні лежав у комі. У поліції заявили, що Чанов помер від множинних травм при падінні з висоти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?