Вейпінг вбив людину у Європі: шокуючі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Вейпінг вбив людину у Європі: шокуючі деталі

Вейпінг вбив людину у Європі: шокуючі деталі
Джерело:  online.ua

У Бельгії зареєстрували першу на території країни смерть, пов'язану з вейпінгом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegraph.

Жертвою нібито нешкідливої звички став підліток Рафаель Пауерт. На свої 18-річчя він отримав цей пристрій. У нього протягом місяця розвинулася легенева хвороба, що призвела до коми.

Юнак заявив про кашель, який згодом перетворився на задишку. Кілька днів потому його відправили до лікарні з важкими проблемами зі здоров'ям.

Через низький рівень кисню у легенях пацієнта ввели у медикаментозну кому. Згодом апаратуру підтримки життя вимкнули, бо легені його "скам'яніли".

"Він грав у регбі, отже, був сильним хлопцем. За один тиждень я побачив, як він змарнів. Після 26 днів у комі нам потрібно поховати його. Я сподіваюся, що смерть мого сина допоможе запобігти появі інших жертв електронних сигарет", - цитує видання батька Рафаеля.

На думку лікарів, єдина версія подій - пристрій для вейпінгу або ж його наповнювач.

Загалом у Бельгії зареєстровано близько 300 тисяч вейперів та два мільйони курців.

Як повідомляв ONLINE.UA, група науковців дослідила можливий вплив вейпінгу на організм. Фахівці стверджують, що регулярне споживання може призвести до розвитку онкологічних захворювань в окремих органах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?