Ви мені казки розповідаєте тут — Путін висварив свою команду через ситуацію в РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Ви мені казки розповідаєте тут — Путін висварив свою команду через ситуацію в РФ

Ви мені казки розповідаєте тут  — Путін висварив свою команду через ситуацію в РФ
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін публічно жорстко висварив свою власну команду та уряд Російської Федерації – президент РФ неочікувано для всіх почав скаржитися на те, що експерименти чиновників спровокували стрімке зростання цін на продукти. Найбільше Путіна обурило те, що це відбувається в часи, коли у Росії люди стали заробляти менше, а безробіття зросло. Варто зверунти увагу на те, що глава РФ терміново скликав закриту нараду з російським урядом, головною з тем якої було зростання цін на продукти першої необхідності. Уривки цієї наради показали в ефірі російських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Люди себе обмежують, бо у них грошей немає на базові харчові продукти. Куди, куди ви дивитеся, га?", – розлючено звернувся очільник Кремля до уряду. – Це ж не жартики! Безробіття зростає, доходи падають, а базові продукти дорожчають ось на такі величини. І ви мені казки розповідаєте тут!"

Володимир Путін не приховував той факт, що його обурив стрімкий ріст цін на цукор, борошно і макарони. Як стверджує сам російський президент, макарони подорожчали на 10%. За словами глави РФ, це припустимо, бо росіяни їдять макарони по-флотськи російського ж виробництва, а не пасту болоньєзе з Італії. Після жорсткої критики російський президент дав своїй команді завдання протягом поточного тижня розв'язати цю проблему. На переконання Володимира Путіна, пандемія жодним чином на зростання цін на продукти не вплинула, тому чиновники не мають права шукати виправдання, пов'язані з локдауном та зупинкою економіки.

Нові гучні заяви очільника Кремля вже почали активно коментувати користувачі мережі.

"Мені так подобається, коли він робить вигляд, що йому не байдуже, як живуть прості росіяни; все це можна було б сказати Путіну, коли він підійде до дзеркала; цар трошки злякався, коли його рейтинг знову полетів вниз; це просто якийсь цирк – мене цікавить, хто ще вірить усі ці вистави?; Можна подумати, що сам Путін жодним чином не несе відповідальність за все, що відбувається в РФ", – реагують на скандал в Кремлі користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін різко змінив позицію щодо Криму та пригрозив Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?