"Ви побачите все": Зеленський звернувся до українців
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ви побачите все": Зеленський звернувся до українців

"Ви побачите все": Зеленський звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський пообіцяв українцям, що у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета буде результат, але потрібен новий генеральний прокурор. З даною гучною заявою він виступив , відповідаючи на запитання журналістів після того, як керівник Національної поліції Сергій Князєв ознайомив його віч-на-віч із таємними матеріалами справи, передає ONLINE.UA.

"Ми з вами розуміємо, що це справи прокуратури. Тому я хотів би, щоб ми подякували слідчим, які цим займалися... Повірте, коли буде результат, ви побачите багато деталей – побачите все те, що я бачив, і зрозумієте, що дійсно багато чого зроблено для результативності", – сказав президент.

 На запитання щодо розкриття замовників убивства журналіста Георгія Гонгадзе Зеленський зазначив: "У нас дуже багато справ (щодо) вбивств людей, громадських діячів, журналістів, зникнення людей – і всіма цими справами ми повинні займатися".

"Ми чекаємо… Нам, ви ж розумієте, потрібен новий генпрокурор. Я нічого не можу сказати – мені немає що вам сказати. Я навіть сьогодні хотів його тут зустріти", – заявив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Зеленський заявив, що заступник глави Офісу президента Руслан Рябошапка розглядається як один з кандидатів на посаду генпрокурора України. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?