Вибори президента США: добірка найкращих мемів, які уже розсмішили мільйони людей
Категорія
Культура
Дата публікації

Вибори президента США: добірка найкращих мемів, які уже розсмішили мільйони людей

Вибори президента США: добірка найкращих мемів, які уже розсмішили мільйони людей
Джерело:  online.ua

Вибори президента США, яка відбулися 3 листопада, — одна із найрезонансніших політичних подій року, що минає. І хоча запеклий двобій за Білий дім між республіканцем Дональдом Трампом та демократом Джо Байденом ще не закінчився, чимало американських ЗМІ та експертів прогнозують, що ця гонка завершиться перемогою колишнього віцепрезидента Штатів. Адже, як відомо, саме він отримав найбільше голосів виборців. Відчайдушні спросби Дональда Трампа відвоювати свої позиції та зилишитися президентом привертають ще більше уваги міжнародної спільноти до подій в США. Мільярди людей обговорюють "війну" демократа та республіканця за президентське крісло. Ба більше, чимало користувачів мережі створюють смішні меми про Джо Байдена та Дональда Трампа, а також не забувають згадати й про очільника Кремля Володимира Путіна. Як відомо, саме він та його команда втручаються у вибори президента США другий рік поспіль.

ONLINE.UA відібрав найкращі меми про президентську гонку в США, які піднімуть настрій у холодний осінній вечір.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно команда Володимира Зеленського зізналася, як ставиться до Джо Байдена та чого українцям чекати від новообраного президента США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?