Вибори президента України-2019 - з'явилися прогнози букмекерів
Категорія
Україна
Дата публікації

Вибори президента України-2019 - з'явилися прогнози букмекерів

Вибори президента України-2019 - з'явилися прогнози букмекерів
Джерело:  online.ua

За останніми прогнозами букмекерів, найвищі шанси на перемогу у другому турі виборів президента України має Володимир Зеленський, а Петро Порошенко суттєво відстає, передадає ONLINE.UA з посиланням на дані букмекерських сайтів.

Варто пам'ятати, що будь-які дані на букмекерських сайтах та соціологічні опитування можуть не відповідати дійсності, тому необхідно сприймати цю інформацію критично.

Так, станом на 2 квітня за версією букмекерської компанії "Фаворит", головним претендентом на перемогу є Зеленський – коефіцієнт на його перемогу складає 1,50. Коефіцієнт на перемогу Порошенка – 2,40.
Bwin теж віддає перевагу Зеленському – ставки на нього 2 квітня приймаються з коефіцієнтом 1,22, в той час як на Порошенка – 4,00.
У "Парі-матч" теж найбільше ставлять на перемогу Зеленського – 1,35. Водночас на перемогу Порошенка ставлять 3,10.
Букмекерська контора 1xbet пророкує перемогу Зеленському з коефіцієнтом 1,33. Тим часом на перемогу Порошенка ставлять 3,075.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-заступник держсекретаря США, старший директор у питаннях прав людини американського Інституту Маккейна Девід Крамер заявив, що Росія докладатиме чимало зусиль для того, аби дестабілізувати ситуацію в Україні протягом наступних трьох тижнів до проведення другого туру президентських виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?