Вибух у центрі Києва: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух у центрі Києва: з'явилися нові подробиці

Вибух у центрі Києва: з'явилися нові подробиці
Джерело:  Країна.ua

Стало відомо, що вибух, який прогримів в центрі Києва, між будівлею ЦУМу і столичної мерії на Хрещатику, був знешкодженням вибухопакета поліцейськими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Страна.ua.
Відзначається, що правоохоронці затримали підозрілого чоловіка при спробі пройти на Майдан Незалежності з боку вулиці Богдана Хмельницького. Під час обшуку поліція виявила у нього коробку, яку чоловік намагався пронести з собою.
Як з'ясувалося, в коробці був вибуховий пакет, який поліція на місці і знешкодила. Чоловіка затримали, його особа встановлюється. Перехожих зараз поліція направляє на іншу сторону дороги, до місця вибуху не підпускають.
Нагадаємо, 21 листопада Національна поліція обмежила рух автотранспорту по деяких центральних вулицях Києва в зв'язку з проведенням масових акцій, присвячених Дню гідності і свободи.
Як повідомляв ONLINE.UA, в центрі Києва біля будівлі Національного банку України знову зібралися люди на акцію протесту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?