Вибух в київському Ощадбанку: стало відомо, скільки вкрали зловмисники
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух в київському Ощадбанку: стало відомо, скільки вкрали зловмисники

Вибух в київському Ощадбанку: стало відомо, скільки вкрали зловмисники
Джерело:  online.ua

Зловмисники вкрали близько 250 тисяч гривень і завдали Ощабданку збиток на мільйони в результаті вибуху банкомату в відділенні на вулиці Ентузіастів у Києві. Подробиці події повідомив Галвей правління банку Андрій Пишний, передає ОNLINE.UA.

Пишний уточнив, що вибух у відділенні Ощадбанку стався близько четвертої години ранку. В результаті вибуху відділення практично повністю зруйновано. Він показав шокуючі фото, на яких видно, що відбувається в приміщенні після вибуху.

Також глава правління Ощадбанку підкреслив, що грабіжники запомпіровалі в банкомат велику кількість газу і підірвали його, а з ним і відділення.

"Їх не зупинило, що це густонаселений спальний район недалеко від центру Києва", - додав він.

Нагадаємо, вибух у відділенні Ощадбанку стався в ніч на 30 листопада. Невідомі підірвали банкомат, а разом з ним і приміщення банку, після чого пограбували фінустанова і зникли в невідомому напрямку з місця події.

Раніше ОNLINE.UA повідомляв, що кілька днів тому в одному з гуртожитків Києва прогримів потужний вибух, в результаті якого загинули дві людини. Причиною трагедії стала детонація гранати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?