Від кого залежить рішення Путіна щодо України - Кремль назвав конкретне прізвище
Категорія
Політика
Дата публікації

Від кого залежить рішення Путіна щодо України - Кремль назвав конкретне прізвище

Від кого залежить рішення Путіна щодо України - Кремль назвав конкретне прізвище
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що президент Росії Володимир Путін буде вибудовувати лінію російсько-українських відносин з урахуванням заяв і дій нового українського лідера Володимира Зеленського, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"У будь-якому випадку президент Росії як людина, яка визначає зовнішню політику російської держави, в тому числі визначає вектор політики щодо України, саме на підставі конкретних заяв і дій (Зеленського - ред.) буде вибудовувати свою лінію спілкування з керівництвом України", - сказав він.

На жаль, речник Кремля не відповів на питання про те, як діятиме Москва, якщо дії і слова обраного президента України Зеленського не влаштують РФ.

"Мовою дипломатів це називається "евентуальні міркування". Вони навряд чи доречні, тим більше в такій чутливій сфері, як російсько-українські відносини", - додав він.

Пєсков зазначив, що влада РФ поки не знає позицію Зеленського у питанні утримання під вартою росіян в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UА, радник з безпеки та оборони в команді Володимира Зеленського Іван Апаршин заявив, що не радить новообраному президенту вести прямі переговори з президентом Росії Володимиром Путіним, а також намагатися домовитися про щось з проросійськими окупантами на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?