Від коронавірусу помер новообраний мер Конотопа
Категорія
Україна
Дата публікації

Від коронавірусу помер новообраний мер Конотопа

Від коронавірусу помер новообраний мер Конотопа
Джерело:  online.ua

У Конотопі помер місцевий політик Олександр Луговий, причиною стало ураження коронавірусом COVID-19. Нещодавно він здобув перемогу в місцевих виборах на посаду мера згаданого міста. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву народного депутата Ігоря Молотка у Facebook.

За його словами, посадовець з усіма зусиллями боровся проти інфекції.

"Пішов з життя новообраний міський голова Конотопа Олександр Луговий. Страшна звістка і велика втрата. Він переміг на виборах і відчайдушно боровся за життя з підступною хворобою. Здавалось, що найстрашніше вже позаду, але це було не так… Вічна пам'ять і вічний спокій… Співчуття рідним і близьким. Витримки і єдності громаді Конотопа, яка обрала шлях змін та розвитку", - наголосив Молоток.

Нагадаємо, станом на ранок понеділка, 16 листопада, по всій Україні від початку пандемії зареєстрували вже 545 689 випадків коронавірусу. За попередню добу виявили нових 9 832.

Тим часом низка відомих політиків заявила про підтверджені діагнози COVID-19. Серед таких людей особисто президент Володимир Зеленський, керівник ОПУ Андрій Єрмак, спікер парламенту Дмитро Разумков та його перший заступник Руслан Стефанчук.

Раніше хворобу побороли вже нардеп Петро Порошенко та його колега Юлія Тимошенко.
Луговий — не перший переможець виборів на посаду мера міста в Україні, який помер від коронавірусу. Також у першого померла від інфекції теща, а мати Тимошенко ще недавно знаходилися у важкому стані.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середу, 28 жовтня, стало відомо про смерть мера міста Бориспіль Київської області Анатолія Федорчука, який боровся у лікарні з коронавірусом COVID-19. Політик брав участь у місцевих виборах минулої неділі, 25 жовтня, на відповідну посаду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?