Від Путіна починають відвертатися пропагандисти через провали у війні — ISW
Категорія
Політика
Дата публікації

Від Путіна починають відвертатися пропагандисти через провали у війні — ISW

Від Путіна починають відвертатися пропагандисти через провали у війні — ISW
Джерело:  online.ua

За словами американських аналітиків, нові ганебні поразки росіян в Харківській області та Лимані кардинально змінили інфопростір РФ. Вказано, що кремлівські пропагандисти почали критикувати військове керівництво РФ, а також скаржитися на відсутність прозорості щодо перебігу війни.

Джерело: Інститут вивчення війни  ISW

Чому від Кремля відвертаються пропагандисти — пояснення ISW

Поразка Росії в Харківській області та Лимані в поєднанні з неспроможністю Кремля ефективно та справедливо провести часткову мобілізацію докорінно змінюють російський інформаційний простір. Спонсоровані Кремлем ЗМІ та російські мілблогери – відома спільнота Telegram, що складається з російських військових кореспондентів, колишніх довірених осіб і націоналістів – сумують через втрату Лимана і водночас критикують бюрократичні провали часткової мобілізації, - йдеться у звіті.

За словами американських аналітиків, інсайдери в Кремлі та мілблогери пояснюють поразку навколо Лимана та на Харківщині нездатністю солдат РФ належним чином забезпечити та посилити російські сили на півночі Донбасу та скаржаться на відсутність прозорості щодо перебігу війни".

Окрім того, деякі експерти програм кремлівського телебачення, які вийшли в ефір 1 жовтня, навіть почали жорстко критикував рішення очільника Кремля Володимира Путіна анексувати чотири українські області.

Пропагандисти російського диктатора вже не приховують свого розчарування проведенням часткової мобілізації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?