Від Путіна відвертається частина російської еліти — міністр оборони Німеччини
Категорія
Політика
Дата публікації

Від Путіна відвертається частина російської еліти — міністр оборони Німеччини

Від Путіна відвертається частина російської еліти — міністр оборони Німеччини
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що російський диктатор Володимир Путін перебуває у нестійкому становищі, а частина кремлівської еліти відвернулася від нього, проте не виражає своїх думок.

Джерело: Bild

Частина кремлівської еліти відвернулася від Путіна

Пісторіус дав інтерв'ю в ток-шоу на німецькому телеканалі ZDF, де заявив, що з Москви йому повідомляють про нестійке становище Володимира Путіна через поразки в Україні.

Є багато людей зі старої номенклатури, хто відвертається [від нього], але дуже неголосно і в кулуарах, так воно і залишиться, - сказав Пісторіус.

Також німецький міністр оборони прокоментував стан російської армії.

Те, що тепер піднімають зі складів, частково перебуває у жалюгідному стані. Це буквально древні танки 1950-х та 1960-х років, - сказав посадовець.

Пістуоріс вважає нормальним можливість заходу ЗСУ на територію РФ

У тому ж інтерв'ю ZDF Пісторіус заявив, що не бачить нічого поганого в тому, що «сторона, яку атакували, також переміщається на території противника, наприклад, щоб відрізати шляхи постачання».

Доти, доки не зазнають нападу міста, мирних жителів, цивільні райони, з цим доведеться змиритися. Неохоче, однак частиною цього, наприклад, є відрізання шляхів постачання, - сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?